1 - Utilitza colors suaus Utiliza el color blanc en tots els elements. Pots combinar el moble, el sanitari, els mobles auxiliars i inclús la ceràmica per a les parets.

3 - Tot en ordre! En un bany petit, és molt important mantenir l'ordre per aconseguir espai. Els calaixos amb organitzadors interiors, o les cistelles i les caixes, són ideals per tenir totes les coses al seu lloc.

En un bany petit, és molt important mantenir l'ordre per aconseguir espai. Els calaixos amb organitzadors interiors, o les cistelles i les caixes, són ideals per tenir totes les coses al seu lloc.

6 - Parets de vidre!

6 - Parets de vidre, totalment transparents! Les mampares amb el vidre transparent, aporten una major sensació d'amplitud perquè deixen passar la llum, a més a més, aporten sensació de profunditat al bany. Un altre bon recurs, per escollir la mampara, és que sigui de portes corredisses o abatibles. També es pot optar per vidres serigrafiats, per mantenir la intimitat.

Les mampares amb el vidre transparent, aporten una major sensació d'amplitud perquè deixen passar la llum i aporten sensació de profunditat.

Un altre bon recurs és que sigui de portes corredisses o abatibles. També es pot optar per 

vidres serigrafiats.

6 - Mobles Mini!

8 - Mobles Mini!

ambiente_mini.jpg
ambiente_mini.jpg

8 - Parets de vidre, totalment transparents! Les mampares amb el vidre transparent, aporten una major sensació d'amplitud perquè deixen passar la llum, a més a més, aporten sensació de profunditat al bany. Un altre bon recurs, per escollir la mampara, és que sigui de portes corredisses o abatibles. També es pot optar per vidres serigrafiats, per mantenir la intimitat.

Els mobles supesos, són perfectes per utilitzar l'espai inferior com a espai d'emmagatzematge. Els que tenen el fons reduït, també ajuden a guanyar espai.

1 - Utilitza colors suaus

Combina el blanc!


Utiliza el color blanc en tots els elements. Pots combinar el moble, el sanitari, els mobles auxiliars i inclús la ceràmica per a les parets.

2 - Aprofita les parets! Aprofita l'alçada de les parets per penjar mobles auxiliars, i així aconseguir més espai d'emmagatzematge.

2 - Aprofita les parets!

Aprofita l'alçada de les parets per penjar mobles auxiliars, i així aconseguir més espai d'emmagatzematge.

3 - Tot en ordre!

Utiliza els racons de la dutxa per guardar tots els teus productes, sense perdre espai de moviment.

4 - Pensa en els racons! Utiliza els racons de la dutxa per guardar tots els teus productes, sense perdre espai de moviment.

4 - Pensa en els        racons!!

5 - Miralls! El mirall, és un element imprescindible al bany. Aporta una major sensació d'espai. Els camerinos, a més a més de la funció del mirall, també poden ser un espai d'emmagatzematge.

El mirall, és un element imprescindible al bany. Aporta una major sensació d'espai. Els camerinos, a més a més de la funció del mirall, també poden ser un espai d'emmagatzematge.

Maximitza el teu espai - 8 idees per treure el màxim partit del teu bany!!!

5 - Miralls!

7 - Doble funció!

7 - Doble funció! En un espai petit, la utilització d'elements amb doble funció ajuda a aprofitar l'espai. La mampara porta incorporat un prestatges per tenir el sabó i la tovallola a mà.

En un espai petit, la utilització d'elements amb doble funció ajuda a aprofitar l'espai.


La mampara porta incorporat un prestatges per tenir el sabó i la tovallola a mà.