1 - Utilitza colors suaus Utiliza el color blanc en tots els elements. Pots combinar el moble, el sanitari, els mobles auxiliars i inclús la ceràmica per a les parets.

press to zoom

3 - Tot en ordre! En un bany petit, és molt important mantenir l'ordre per aconseguir espai. Els calaixos amb organitzadors interiors, o les cistelles i les caixes, són ideals per tenir totes les coses al seu lloc.

press to zoom

En un bany petit, és molt important mantenir l'ordre per aconseguir espai. Els calaixos amb organitzadors interiors, o les cistelles i les caixes, són ideals per tenir totes les coses al seu lloc.

6 - Parets de vidre!

6 - Parets de vidre, totalment transparents! Les mampares amb el vidre transparent, aporten una major sensació d'amplitud perquè deixen passar la llum, a més a més, aporten sensació de profunditat al bany. Un altre bon recurs, per escollir la mampara, és que sigui de portes corredisses o abatibles. També es pot optar per vidres serigrafiats, per mantenir la intimitat.

press to zoom

Les mampares amb el vidre transparent, aporten una major sensació d'amplitud perquè deixen passar la llum i aporten sensació de profunditat.

Un altre bon recurs és que sigui de portes corredisses o abatibles. També es pot optar per 

vidres serigrafiats.

6 - Mobles Mini!

8 - Mobles Mini!

ambiente_mini.jpg
ambiente_mini.jpg

8 - Parets de vidre, totalment transparents! Les mampares amb el vidre transparent, aporten una major sensació d'amplitud perquè deixen passar la llum, a més a més, aporten sensació de profunditat al bany. Un altre bon recurs, per escollir la mampara, és que sigui de portes corredisses o abatibles. També es pot optar per vidres serigrafiats, per mantenir la intimitat.

press to zoom

Els mobles supesos, són perfectes per utilitzar l'espai inferior com a espai d'emmagatzematge. Els que tenen el fons reduït, també ajuden a guanyar espai.

1 - Utilitza colors suaus

Combina el blanc!


Utiliza el color blanc en tots els elements. Pots combinar el moble, el sanitari, els mobles auxiliars i inclús la ceràmica per a les parets.

2 - Aprofita les parets! Aprofita l'alçada de les parets per penjar mobles auxiliars, i així aconseguir més espai d'emmagatzematge.

press to zoom

2 - Aprofita les parets!

Aprofita l'alçada de les parets per penjar mobles auxiliars, i així aconseguir més espai d'emmagatzematge.

3 - Tot en ordre!

Utiliza els racons de la dutxa per guardar tots els teus productes, sense perdre espai de moviment.

4 - Pensa en els racons! Utiliza els racons de la dutxa per guardar tots els teus productes, sense perdre espai de moviment.

press to zoom

4 - Pensa en els        racons!!

5 - Miralls! El mirall, és un element imprescindible al bany. Aporta una major sensació d'espai. Els camerinos, a més a més de la funció del mirall, també poden ser un espai d'emmagatzematge.

press to zoom

El mirall, és un element imprescindible al bany. Aporta una major sensació d'espai. Els camerinos, a més a més de la funció del mirall, també poden ser un espai d'emmagatzematge.

Maximitza el teu espai - 8 idees per treure el màxim partit del teu bany!!!

5 - Miralls!

7 - Doble funció!

7 - Doble funció! En un espai petit, la utilització d'elements amb doble funció ajuda a aprofitar l'espai. La mampara porta incorporat un prestatges per tenir el sabó i la tovallola a mà.

press to zoom

En un espai petit, la utilització d'elements amb doble funció ajuda a aprofitar l'espai.


La mampara porta incorporat un prestatges per tenir el sabó i la tovallola a mà.

ceràmiques - cuines - banys - marbres - materials de construcció - xemeneies - barbacoes - decoració
Vilagut Prefabricats
Vilagut Gamma