1 - Utilitza colors suaus!
1 - Utilitza colors suaus!

Combina el blanc! Utiliza el color blanc en tots els elements. Pots combinar el moble, el sanitari, els mobles auxiliars i inclús la ceràmica per a les parets.

2 - Aprofita les parets!
2 - Aprofita les parets!

Aprofita l'alçada de les parets per penjar mobles auxiliars, i així aconseguir més espai d'emmagatzematge.

3 - Tot en ordre!
3 - Tot en ordre!

En un bany petit, és molt important mantenir l'ordre per aconseguir espai. Els calaixos amb organitzadors interiors, o les cistelles i les caixes, són ideals per tenir totes les coses al seu lloc.

4 - Pensa en els racons!
4 - Pensa en els racons!

Utiliza els racons de la dutxa per guardar tots els teus productes, sense perdre espai de moviment.

5 - Miralls!
5 - Miralls!

El mirall, és un element imprescindible al bany. Aporta una major sensació d'espai. Els camerinos, a més a més de la funció del mirall, també poden ser un espai d'emmagatzematge.

6 - Mobles Mini!
6 - Mobles Mini!

Els mobles supesos, són perfectes per utilitzar l'espai inferior com a espai d'emmagatzematge. Els que tenen el fons reduït, també ajuden a guanyar espai.

 7 - Doble funció!
7 - Doble funció!

En un espai petit, la utilització d'elements amb doble funció ajuda a aprofitar l'espai. La mampara porta incorporat un prestatges per tenir el sabó i la tovallola a mà.

8 - Parets de vidre!
8 - Parets de vidre!

Les mampares amb el vidre transparent, aporten una major sensació d'amplitud perquè deixen passar la llum, a més a més, aporten sensació de profunditat al bany. Un altre bon recurs, per escollir la mampara, és que sigui de portes corredisses o abatibles. També es pot optar per vidres serigrafiats, per mantenir la intimitat.

Enllaços interessants: